Men's Clothing Forums banner
38,981 - 39,000 of 53,393 Posts
Dziwna pogoda, w Houston jest w latach 50-tych, ale prawie 70 tutaj na północnym wschodzie. Próbowałem robić zdjęcia tylko z naturalnym światłem w biurze dzisiaj, ale wciąż są prześwietlone, muszę trochę bardziej dopracować aparat w telefonie.
BBGF Navy Blazer
Club Room czerwona mini krata gingham
Orvis Chinos
Pasek Leatherman motif
brązowe PTB

Dzięki, FF. Nosiłem pustynne buty przez wiele lat i szczerze mówiąc, jestem już nimi trochę zmęczony. Ale są dość wszechstronne dla codziennego stroju i różnych warunków pogodowych.
(Nieśmiało) Przepraszam, że przez pomyłkę nazwałem cię Ruebenem. Wszystkie komentarze dotyczące ubrań nadal obowiązują:). I, jeśli chodzi o mnie, to polubiłem moje pustynne buty jeszcze bardziej, im więcej je noszę, do tego stopnia, że przejęły one około 50% obciążenia pracą, które wcześniej wykonywały buty typu bucks. Myślę, że szary pustynny but jest w mojej przyszłości.

(Nieśmiało) Przepraszam, że przez pomyłkę nazwałem cię Ruebenem. Wszystkie komentarze dotyczące ubrań nadal obowiązują:). I dla mnie, tak naprawdę, zacząłem bardziej lubić moje pustynne buty, im więcej je noszę, do tego stopnia, że przejęły one około 50% obciążenia pracą, które wcześniej wykonywały buty typu bucks. Myślę, że szary pustynny but jest w mojej przyszłości.

Vintage Murray's Toggery 3/2 tweed sack
Lands' End żółty OCBD
Vintage Brooks Brothers wełniany/jedwabny krawat

Przepraszam za słabe oświetlenie w ten pochmurny, deszczowy dzień.

Kolor krawata trudno było uchwycić. Nie jest tak fioletowy, jak mogłoby się wydawać na górnym zdjęciu. Chyba nazwałbym go różowawym?

Odnośnie komentarzy do biuletynu: skoro wszyscy jesteśmy zalogowani i tym samym identyfikowalni dla systemu, czy system nie może rozpoznać, że już się na niego zapisaliśmy i nie wyświetlać go tym, którzy już go otrzymują?

Gamma: tweed jest niesamowity, a krawat jest niesamowity - uwielbiam, że wzór ma nieco więcej różnorodności (myśliwy i pies oraz dwa różne psy) niż tylko powtarzanie jednego obrazu w kółko. To sprawia, że jest o wiele bardziej interesujący i przyciąga wzrok, aby zobaczyć, czy widziałeś wszystko.

Dzisiejszy wygląd wiejski: Orvis 3/2 roll herringbone fun tweed z potrójnymi kieszeniami naszywanymi, LE old-school Hyde Park OCBD z niefutrzanym, niepołączonym kołnierzem, krawat J. Press game bird, LE 10 wale cords, skarpetki załogowe w jodełkę, frędzle ze skóry naturalnej AE

W KOŃCU chłodniejsza pogoda. Niska temperatura 50 stopni dzisiaj rano, co oznacza, że po raz pierwszy w tym roku noszę tweed:

https://s276.photobucket.com/user/o...ngefury88/media/WAYWT/766C77CB-D839-4DA2-A336-DC6BA6457CDF_zps5c0erfzj.jpg.html

https://s276.photobucket.com/user/o...ngefury88/media/WAYWT/61DA88C3-1747-4264-A49C-0F41C28FA631_zpsg6cb0mx9.jpg.html

https://s276.photobucket.com/user/o...ngefury88/media/WAYWT/245376E7-51AF-4351-80FC-EAB7926A4101_zpsy08ejmoh.jpg.html

Lands End Charter Collection 3/2 British tweed
Krawat z gęsiami Ferrell Reed
Chinosy Ralph Lauren
Buty Stafford OCBD/Deacon
Paul Frederick PS
O kurczę! Jaka kurtka tweedowa! Dobra robota!

38,981 - 39,000 of 53,393 Posts